Happy Easter to everybody!!
What did you do today?
Buona Pasqua a tutti!
Cosa avete fatto oggi?
I had lunch with my parents and Gemma in a great Tuscan restaurant near Serravalle, called Il Pellegrino. We ate very well there, as well as at home!
When I came back to home I’d a whole in my stomach so… I prepared cannoli!
They are delicious with ricotta and canditi! Yummy!
Cannoli are typical Sicilian sweets and are often eaten during Easter 🙂
I want to share this recipe with you in order that you can do them yourselves! ;D
Io sono andata a pranzo insieme ai miei genitori e a Gemma in un ristorante Toscano vicino a Serravale chiamato Il Pellegrino. Abbiamo mangiato veramente là, come se fossimo a casa!
Quando sono tornata a casa però avevo un buco nello stomaco, quindi… ho preparato i cannoli!
Sono deliziosi con la ricotta e i canditi! Slurp!
I cannoli sono un tipico dolce siciliano e viene spesso consumato durante la Pasqua 🙂
Voglio condividere la ricetta con voi in modo che gli possiate fare a casa vostra ;D
Enjoy! <3
Cannoli
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Filling
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Cannoli: mix together all the ingredients, adding enough water in order that it becomes a smooth dough. Leave the mixture in the fridge for 1 hour.
Per i cannoli
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Per il ripieno
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Francesca Giagnorio
Chiacchierona di moda, bellezza e viaggi.
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Mmmmmmm Yummo! I went round a friends house and we taxi’d into Wisemans Bridge and then walked thorough the tunnels to Saundersfoot – is SUPER windy but a good night all the same. Happy Easter.
♥ Paula Shoe Fiend.
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Happy Easter! If you get a sec, check out my latest post.
Sofia
stylishlyinlove.blogspot.com